• Yeni misyonumuz; "Hızlı. Öncü. Dijital."
  • Kiralama çözümlerimiz sayesinde bayilerimizi ve müşterilerimizi, fikirlerini hayata geçirmek için ihtiyacı olan özgürlüğe kavuşturuyoruz.

 

İstanbul, 8 Haziran 2020 / GRENKE,

Yeni profilimizle, tamamen deneyimlerimize odaklanıyor ve kiralama kavramını; hız, güven ve sürdürülebilirlikle ile birleştirme misyonunun altını çiziyoruz. Dijital bir şirket olarak teknolojik ve müşteri odaklı çözümlerimizle rakiplerimizden ayrılıyoruz.  Grenke olarak bugün biz, sürekli gelişme ve dijitalleşmeye hiç olmadığı kadar hazırız.

Yeni misyonumuz "Hızlı. Öncü. Dijital.". Müşterilerimiz için bir çok açıdan katma değer sağlıyoruz. GRENKE'de müşterilerimiz yatırım gereksinimlerini karşılamak için ihtiyaç duydukları her şeyi bulabiliyorlar. Artık, “Kiralama” denince daha kapsamlı düşünebilir ve beklentilerinizi de yükseltebilirsiniz. 

Tüm paydaşlarımız, yeni web sitemizde, özel ihtiyaçlarına uyan özel çözümler bulabilirler. GRENKE olarak biz, farklı hedef grupların belirli ihtiyaçlarına hitap eden çözümler geliştirmeyi kendimize görev kabul ediyoruz.

Girişimci Ruhlar Arıyoruz...

Markamızın yeniden konumlandırılmasındaki en önemli unsur girişimci ruhumuzdur. Kiralama danışmanlığı, hızlı ve kolay işlemler ve büyüme konusunda GRENKE, uzun süredir doğru iş ortağınızdır. Birlikte büyümek bizim temel amacımızdır.

Geleceğe yönelik hedefimiz, bizimle çalışmayı seçen girişimcilerin, karmaşık çözümler konusunda endişelenmeden, yaratıcı fikirlerini daha kolay bir şekilde uygulamaya dökebilmelerini sağlamaktır. GRENKE olarak biz bunun için varız ve her sektörden siz müşterilerimiz ve iş ortaklarımız, yatırımlarınızı bize bırakıp, asıl işinize odaklanabilirsiniz. Bunu sağlamak bizim görevimizdir.